................................. Διαδικτυακή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ • online...................................

γειτονιά // Ουσιαστικό θηλυκό // το σύνολο από γειτονικά σπίτια, το οποίο αποτελεί τμήμα της συνοικίας συνώνυμο: μαχαλάς συνεκδοχικά το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια // (μεταφορικά) το σύνολο όμορων χωρών //(σε γενική, ως χαρακτηρισμός) της γειτονιάς: περιφερειακός συνοικιακός
Μαθηματικά η γειτονιά ενός σημείου είναι μία από τις βασικές τοπολογικές έννοιες και χρησιμοποιείται για να τυποποιήσει την «εγγύτητα» άλλων σημείων προς αυτό.




Καλημέρα γείτονα...
Powered By Blogger

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Πως οι απατεώνες «έγδυσαν» τη γιαγιά μέσα σε δρόμο της Χαλκίδας

     ΕΙΔΗΣΕΙΣ     


Οι θρασύτατοι απατεώνες, επειδή η ηλικιωμένη δεν είχε χρήματα, της πήραν τα χρυσαφικά που φορούσε...
Το απίστευτο περιστατικό έγινε χθες το πρωί στην Χαλκίδα. Μια 81χρονη γυναίκα περπατούσε στο δρόμο όταν την πλησίασαν ένας άνδρας και μια γυναίκα.
Της είπαν ότι είναι λογιστές και φίλοι του γιου της και ότι τον ψάχνουν για να προλάβει να πάρει ένα επίδομα που δικαιούται και επιστροφή από την Εφορία.
Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε όμως μαζί της μετρητά για να τους δώσει τα χρήματα που της ζήτησαν για τα διάφορα έξοδα όπως είπαν.
Τελικά, άγνωστο πώς, το ζευγάρι των απατεώνων έπεισε την 81χρονη να τους δώσει το χρυσό σταυρό που φορούσε, τη βέρα της και τα σκουλαρίκια.
Όταν η ηλικιωμένη μίλησε με το γιο της και κατάλαβε τι έγινε ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά οι απατεώνες είχαν εξαφανιστεί μαζί με τα χρυσαφικά της γιαγιάς.

____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου