................................. Διαδικτυακή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ • online...................................

γειτονιά // Ουσιαστικό θηλυκό // το σύνολο από γειτονικά σπίτια, το οποίο αποτελεί τμήμα της συνοικίας συνώνυμο: μαχαλάς συνεκδοχικά το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια // (μεταφορικά) το σύνολο όμορων χωρών //(σε γενική, ως χαρακτηρισμός) της γειτονιάς: περιφερειακός συνοικιακός
Μαθηματικά η γειτονιά ενός σημείου είναι μία από τις βασικές τοπολογικές έννοιες και χρησιμοποιείται για να τυποποιήσει την «εγγύτητα» άλλων σημείων προς αυτό.




Καλημέρα γείτονα...
Powered By Blogger

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ: "Έτοιμη για επιστροφή στη φύση η Ζωή"

 αγαπάμε & σεβόμαστε την φύση

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα για την οριστική επανένταξη της Ζωής στη φύση. Η ορφανή αρκούδα πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά ώστε να μπορεί να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον. Η επιστημονική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που έχει αναλάβει την επίβλεψη της Ζωής ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες και σύντομα θα οριστικοποιήσει την ακριβή ημερομηνία για την επιχείρηση. 
Η Ζωή θα τοποθετηθεί σε ειδική φωλιά που έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να κοιμηθεί εκεί και να ξυπνήσει μαζί με τις υπόλοιπες αρκούδες την Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου