................................. Διαδικτυακή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ • online...................................

γειτονιά // Ουσιαστικό θηλυκό // το σύνολο από γειτονικά σπίτια, το οποίο αποτελεί τμήμα της συνοικίας συνώνυμο: μαχαλάς συνεκδοχικά το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια // (μεταφορικά) το σύνολο όμορων χωρών //(σε γενική, ως χαρακτηρισμός) της γειτονιάς: περιφερειακός συνοικιακός
Μαθηματικά η γειτονιά ενός σημείου είναι μία από τις βασικές τοπολογικές έννοιες και χρησιμοποιείται για να τυποποιήσει την «εγγύτητα» άλλων σημείων προς αυτό.
Καλώς Ήρθατε

λέμε Καλημέρα στους γείτονές μας...

λέμε Καλημέρα στους γείτονές μας...
............λέμε Καλημέρα στους γείτονές μας...

Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ: "Έτοιμη για επιστροφή στη φύση η Ζωή"

 αγαπάμε & σεβόμαστε την φύση

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα για την οριστική επανένταξη της Ζωής στη φύση. Η ορφανή αρκούδα πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά ώστε να μπορεί να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον. Η επιστημονική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που έχει αναλάβει την επίβλεψη της Ζωής ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες και σύντομα θα οριστικοποιήσει την ακριβή ημερομηνία για την επιχείρηση. 
Η Ζωή θα τοποθετηθεί σε ειδική φωλιά που έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να κοιμηθεί εκεί και να ξυπνήσει μαζί με τις υπόλοιπες αρκούδες την Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου