................................. Διαδικτυακή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ • online...................................

γειτονιά // Ουσιαστικό θηλυκό // το σύνολο από γειτονικά σπίτια, το οποίο αποτελεί τμήμα της συνοικίας συνώνυμο: μαχαλάς συνεκδοχικά το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια // (μεταφορικά) το σύνολο όμορων χωρών //(σε γενική, ως χαρακτηρισμός) της γειτονιάς: περιφερειακός συνοικιακός
Μαθηματικά η γειτονιά ενός σημείου είναι μία από τις βασικές τοπολογικές έννοιες και χρησιμοποιείται για να τυποποιήσει την «εγγύτητα» άλλων σημείων προς αυτό.
Καλημέρα γείτονα...

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Το 68% της χώρας καλύπτει πλέον η ΕΡΤ3

 Κοινωνία 


Στην Αττική στα Νότια προάστια από την Παρασκευή και στην υπόλοιπη Αθήνα από το βράδυ Σαββάτου θα εκπέμπεται το πρόγραμμα της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ3, που λαμβάνεται πλέον με ψηφιακό σήμα στις συχνότητες 34 και 58 στην Αττική. Η ελεύθερη ΕΡΤ, που κρατούν στον αέρα επί 19 μήνες οι εργαζόμενοι της, επέστρεψε, καθώς οι τεχνικοί κατάφεραν η ΕΡΤ 3 να καλύπτει αυτή τη στιγμή το 68% της χώρας. 
Το σήμα της εκπέμπεται και σε Ρέθυμνο, Χανιά, Πάτρα, Θεσσαλία και Λαμία. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα υπάρχει και δορυφορικά μέσω του Intelsat 19 σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. «Είναι φανερό πως η ΕΡΤ 3 τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου μπαίνει δυναμικά στο τηλεοπτικό σκηνικό ως πραγματικά δημόσια ραδιοτηλεόραση και θα έχει σημαντικό μερίδιο και στην κάλυψη των βουλευτικών εκλογών», επισημαίνει η «Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος» και συνεχίζει: «Από την άλλη η ΝΕΡΙΤ εκπέμπει ως κρατικό μόρφωμα αποκλειστικά της κυβέρνησης αφού μέχρι και σήμερα δεν την αναγνωρίζουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η ΝΕΡΙΤ ακόμη κι αν ήθελε δεν θα έχει στα προεκλογικά της πάνελ εκπροσώπους και υποψήφιους των παραπάνω πολιτικών κομμάτων! 
Το “κενό” της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης φιλοδοξεί να καλύψει η ΕΡΤ 3 με την πανελλαδική πλέον κάλυψη και η ertopen διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο». 

πηγή: efsyn 
- δείτε: http://left.gr/news/68-tis-horas-kalyptei-pleon-i-ert3-0#sthash.BavSLh4c.oUGJIEAe.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου