................................. Διαδικτυακή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ • online...................................

γειτονιά // Ουσιαστικό θηλυκό // το σύνολο από γειτονικά σπίτια, το οποίο αποτελεί τμήμα της συνοικίας συνώνυμο: μαχαλάς συνεκδοχικά το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια // (μεταφορικά) το σύνολο όμορων χωρών //(σε γενική, ως χαρακτηρισμός) της γειτονιάς: περιφερειακός συνοικιακός
Μαθηματικά η γειτονιά ενός σημείου είναι μία από τις βασικές τοπολογικές έννοιες και χρησιμοποιείται για να τυποποιήσει την «εγγύτητα» άλλων σημείων προς αυτό.
Καλημέρα γείτονα...

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Oι νέοι της Ημαθίας κόντρα στην οικονομική κρίση, τολμούν με πράσινες καινοτομίες.

Γιατί υπάρχει και αυτή η Ελλάδα...


Μπορεί να ακούμε καθημερινά σενάρια χρεωκοπίας, μπορεί ο κόσμος να είναι φοβισμένος και απογοητευμένος και να μην ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα... Υπάρχει όμως και αυτή η Ελλάδα. Νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες που τολμούν να πάνε κόντρα στο ρεύμα. Με νέα προϊόντα, πράσινα και καινοτόμα προϊόντα που παλεύουν να δώσουν ενέσεις ζωής στην καταρρακωμένη οικονομία και ιδιαίτερα σε μια πόλη όπως η Νάουσα, που τα ποσοστά ανεργίας ξεπερνούν το 55%. Μια τέτοια εικόνα προσπαθεί να περάσει και αυτή η καινοτομική επιχείρηση, με δικά της κεφάλαια και ελάχιστη δημοσιότητα, προσπαθεί να ανελιχθεί και να προσφέρει απασχόληση σε κόσμο που έχει πραγματική ανάγκη.

Η εταιρία Green Bath απαρτίζεται ήδη από νέους Ημαθιώτες με τον κ. Λένο Χρήστο ως Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας, τον κ. Διαμαντόπουλο Φώτη ως υπεύθυνο πωλήσεων και την κ. Καραμήτσου Μαρία ως υπεύθυνη marketing κ.α. Προοδευτικά, η εταιρία ευελπιστεί να συνεχίσει το έργο της προσφέροντας εργασία σε ακόμα περισσότερα νέα παιδιά της Ημαθίας.

Μέσα σε ένα αντίξοο οικονομικό κλίμα, η εταιρία κατάφερε παρ'όλα αυτά να συνάψει ορισμένες σημαντικές συνεργασίες μεταξύ των οποίων, αναφέρονται ενδεικτικά τα Asana  Spa της κ. Ελένης Πετρουλάκη - Ivic, το ξενοδοχείο Premier Mountain Resort στο Bansko της Βουλγαρίας, η κλινική ΡΕΑ στην Αθήνα κ.α.

Γιατί υπάρχει και αυτή η Ελλάδα...

Για  πληροφορίες επισκεφθείτε το 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου