................................. Διαδικτυακή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ • online...................................

γειτονιά // Ουσιαστικό θηλυκό // το σύνολο από γειτονικά σπίτια, το οποίο αποτελεί τμήμα της συνοικίας συνώνυμο: μαχαλάς συνεκδοχικά το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια // (μεταφορικά) το σύνολο όμορων χωρών //(σε γενική, ως χαρακτηρισμός) της γειτονιάς: περιφερειακός συνοικιακός
Μαθηματικά η γειτονιά ενός σημείου είναι μία από τις βασικές τοπολογικές έννοιες και χρησιμοποιείται για να τυποποιήσει την «εγγύτητα» άλλων σημείων προς αυτό.
Καλημέρα γείτονα...

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Μενέλαου Λουντέμη, Οδός Αβύσσου αριθμός 0, σε σκηνοθεσία Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη


Μενέλαου Λουντέμη, Οδός Αβύσσου αριθμός 0: Εξαιρετική παράσταση, δυνατή, αληθινή. Ένα μοναδικό κείμενο που σου μιλάει στην ψυχή, ερμηνείες συγκλονιστικές που σε ταράζουν. 
Και μια εκπληκτική σκηνοθεσία από την αγαπημένη μας Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη που κατάφερε και πάλι με λιτά μέσα, αλλά και συνδυάζοντας διαφορετικά εργαλεία να ζωντανέψει την ιστορία, να μας μεταφέρει στη Μακρόνησο της εποχής και να μας κάνει να βιώσουμε νοητά τα συναισθήματα των ηρώων. 
(Σημείωση: τα χαμόγελα στη φωτό ήταν πριν την παράσταση, μετά μόνο σκέψη )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου