................................. Διαδικτυακή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ • online...................................

γειτονιά // Ουσιαστικό θηλυκό // το σύνολο από γειτονικά σπίτια, το οποίο αποτελεί τμήμα της συνοικίας συνώνυμο: μαχαλάς συνεκδοχικά το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια // (μεταφορικά) το σύνολο όμορων χωρών //(σε γενική, ως χαρακτηρισμός) της γειτονιάς: περιφερειακός συνοικιακός
Μαθηματικά η γειτονιά ενός σημείου είναι μία από τις βασικές τοπολογικές έννοιες και χρησιμοποιείται για να τυποποιήσει την «εγγύτητα» άλλων σημείων προς αυτό.




Καλημέρα γείτονα...
Powered By Blogger

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΡΕΘΥΜΝΟ: Αμερικάνικο fund «πέταξε» επαγγελματία στο δρόμο...


ΡΕΘΥΜΝΟ: Αμερικάνικο fund «πέταξε» επαγγελματία στο δρόμο...


(Το πανηγύρι ξεκίνησε, τα όργανα καλά κρατούν... Τώρα είναι η ώρα που δοκιμάζεται η κοινωνία μας τώρα είναι η στιγμή που θα λειτουργήσει ή δεν θα λειτουργήσει η αλληλεγγύη μας... "Σήμερα εσύ, αύριο εγώ!..."... Και επειδή τον άνθρωπο αυτόν πολύ καλά τον γνωρίζω κάτι χρόνια, κάτι δεκαετίες τώρα, μη νομίζετε πως είναι κανένας απατεώνας, κηφήνας, ...καπιταλιστής...(άλλωστε αν ήταν τέτοιος δεν θα τον έβγαζαν στο δρόμο, και σε κάποιες Μπαχάμες θα απολάμβανε τώρα τις διακοπές του...). 
Ένας άνθρωπος που από παιδί δούλεψε, πάλεψε, ίδρωσε, για να στήσει την υπέροχη οικογένεια του και τη δουλειά του, σεβάστηκε τους εργαζόμενους στην επαγγελματική του δραστηριότητα, εκτίμησε και τη μία δραχμή των πελατών του συμπολιτών μας... Δουλεύει, παλεύει και ιδρώνει κι αμφιβάλλω αν ποτέ στη ζωή του έκανε καν διακοπές... Οδηγείται στο αυτόφωρο, πληροφορήθηκα πριν λίγο...
Είμαστε σε δύσκολο δρόμο... Οφείλουμε να βγούμε νικητές και να κατατροπώσουμε το αιμοβόρο θηρίο... Το μπορούμε με αλληλεγγύη..
-Δ.Τζ.)
~~~~~~~~~~~

Η ειδησεογραφία για το γεγονός από το: rethemnosnews 

κπρόσωποι αμερικάνικου fund, σήμερα το πρωί 10/07, πέταξαν από το κατάστημά του στην οδό Αρκαδίου, γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου καθώς το δάνειο που είχε λάβει και το οποίο δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει είχε εξαγοραστεί από το συγκεκριμένο fund. Ωστόσο με άμεση επέμβαση του ΣΑΟΡ, οι εκπρόσωποι του fund αποχώρησαν από την επιχείρηση και τα κλειδιά παραδόθηκαν και πάλι στην οικογένεια του ιδιοκτήτη.

Πιο συγκεκριμένα, το κλιμάκιο που είχε μαζί του κλειδαρά προκειμένου ν αλλάξει την κλειδαριά, ενώ η επιχείρηση ήταν ακόμα κλειστή έφτασε σήμερα το πρωί στο συγκεκριμένο κατάστημα, όμως λόγω πρωινών υποχρεώσεων που είχε ο ιδιοκτήτης έφτασε την ίδια ώρα και βρέθηκε αντιμέτωπος με τους εκπροσώπους του fund που επιχειρούσαν να κατασχέσουν την περιουσία του. Αποτέλεσμα ήταν ο ιδιοκτήτης να συλληφθεί, καθώς αντιστάθηκε ενώ αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να αφεθεί ελεύθερος να του οριστεί δικάσιμος.

Τα μέλη του ΣΑΟΡ που ενημερώθηκαν άμεσα για το τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, επενέβησαν την ώρα που οι εκπρόσωποι του fund τοποθετούσαν πάνελ και σιδεριές προκειμένου να χωρίσουν το κατάστημα το οποίο έχει και συνιδιοκτήτη. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΑΟΡ κ. Ζαχαρίας Κλάδος, τα μέλη του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου, ζήτησαν από τους εκπροσώπους του fund να περάσουν έξω από το κατάστημα και να τους παραδώσουν τα κλειδιά τα οποία και τελικά δόθηκαν σε στενό συγγενή του ιδιοκτήτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου