................................. Διαδικτυακή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ • online...................................

γειτονιά // Ουσιαστικό θηλυκό // το σύνολο από γειτονικά σπίτια, το οποίο αποτελεί τμήμα της συνοικίας συνώνυμο: μαχαλάς συνεκδοχικά το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια // (μεταφορικά) το σύνολο όμορων χωρών //(σε γενική, ως χαρακτηρισμός) της γειτονιάς: περιφερειακός συνοικιακός
Μαθηματικά η γειτονιά ενός σημείου είναι μία από τις βασικές τοπολογικές έννοιες και χρησιμοποιείται για να τυποποιήσει την «εγγύτητα» άλλων σημείων προς αυτό.




Καλημέρα γείτονα...
Powered By Blogger

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα προγνωστικά στοιχεία για τον ερχόμενο Χειμώνα !!



Μετά από αρκετό καιρό, έχουμε στη διάθεση μας, νεότερα προγνωστικά στοιχεία για το πως φαίνεται να κυλάει ο φετινός χειμώνας στη χώρα μας και γενικότερα στην Ευρώπη.

Όλα τα στοιχεία μας, θέλουν αρχικά έναν αρκετό κρύο Οκτώβριο και Νοέμβριο, με χιονοπτώσεις τον Οκτώβριο στις κορυφές των βουνών της χώρας μας και το Νοέμβριο ακόμα και σε ημιορεινά τμήματα της βόρειας μόνο Ελλάδας με υψόμετρο κοντά στα 1000-1200 μέτρα.

Έναν αρκετά βαρύ χειμώνα δείχνουν τα πρώτα προγνωστικά μας στοιχεία. Δεν γνωρίζουμε πόση διάρκεια θα έχει, ωστόσο φαίνεται να έχουμε τις περισσότερες χιονοπτώσεις από ότι τα προηγούμενα 5-6 χρόνια. Οι κρύες αέριες μάζες που θα κατεβαίνουν φέτος στη χώρα μας, κατά πάσα πιθανότητα θα συνδυάζονται και με αρκετά χαμηλά βαρομετρικά, όπου σε συνδυασμό θα είναι ικανά να δώσουν πολλά χιόνια φέτος.

Η διάταξη των συστημάτων στο βόρειο ημισφαίριο του πλανήτης μας, μας τα δείχνει όλα αυτά. Γενικότερα φέτος, ο χειμώνας φαίνεται να είναι ιδιαίτερα βαρύς στην βόρεια, βορειοανατολική και ανατολική, νοτιοανατολική Ευρώπη και κατ' επέκταση και στη χώρα μας. Αναμένουμε λοιπόν νεότερα στοιχεία μας μέσα στον Οκτώβριο, τα οποία θα αρχίσουν σιγά σιγά να ξεδιαλύνουν το σκηνικό του καιρού για τη χώρα μας μέσα στον ερχόμενο χειμώνα.

Είναι πολύ νωρίς για τόσο μακροπρόθεσμες προβλέψεις, ωστόσο όταν κάποια από τα στοιχεία μας επιμένουν τόσο πολύ, είμαστε υποχρεωμένοι από τη μεριά μας να τα μοιραστούμε μαζί σας, έτσι ώστε να γνωρίζετε και εσείς πάνω κάτω τι καιρός προβλέπεται για τον φετινό χειμώνα. Προσπαθούμε για τη πιο έγκυρη ενημέρωσή σας και το βλέπετε μέσω των προγνώσεων μας που σε μεγάλο ποσοστό πέφτουν μέσω τόσο μεσοπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.



_________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου