................................. Διαδικτυακή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ • online...................................

γειτονιά // Ουσιαστικό θηλυκό // το σύνολο από γειτονικά σπίτια, το οποίο αποτελεί τμήμα της συνοικίας συνώνυμο: μαχαλάς συνεκδοχικά το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια // (μεταφορικά) το σύνολο όμορων χωρών //(σε γενική, ως χαρακτηρισμός) της γειτονιάς: περιφερειακός συνοικιακός
Μαθηματικά η γειτονιά ενός σημείου είναι μία από τις βασικές τοπολογικές έννοιες και χρησιμοποιείται για να τυποποιήσει την «εγγύτητα» άλλων σημείων προς αυτό.
Καλημέρα γείτονα...

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

«ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ»


Aπό αριστερά Νίκος Κ. Σαπουντζής Γενικός Διευθυντής ΟΤΘGilles Mouroux-Διευθυντής Παραγωγής της εταιρίας GLM Zoe Finders-Βοηθός Παραγωγής Λίνα Καρακατσάνη-ΞεναγόςRemi Pelletier-Δημοσιογράφος.jpg

Aπό αριστερά Νίκος Κ. Σαπουντζής Γενικός Διευθυντής ΟΤΘGilles Mouroux-Διευθυντής Παραγωγής της εταιρίας GLM Zoe Finders-Βοηθός Παραγωγής Λίνα Καρακατσάνη-ΞεναγόςRemi Pelletier-Δημοσιογράφος.

          Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης φιλοξένησε και έδωσε την ευκαιρία σε γνωστό γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο για την παραγωγή 2 εκπομπών με τίτλο “Vents du Lurge” και “Grand Large” που θα προβληθούν στα κανάλια France 24, Mens UpTV και TV5 MONDE.
hh.png
          Οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς 23/24 Ιουνίου 2012 με εκκίνηση από Μηχανιώνα έδωσε την έναρξη της Βιντεοσκόπησης με την ανάλογη τηλεοπτική εικόνα του Λιμανιού και των δρώμενων σε αυτό.
          Ο δημοσιογράφος Remi Pelletier πήρε συνέντευξη από γαλλόφωνους ιστιοπλόους του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης οι οποίοι προτείνουν την πόλη ως τόπο για θαλάσσιο τουρισμό.
          Έδωσαν το στίγμα των άριστων εγκαταστάσεων της μαρίνας της πόλης τονίζοντας τις ανταγωνιστικές τιμές για την συντήρηση των σκαφών και την εύκολη καθέλκυση τους. Οι ιδιοκτήτες των σκαφών έχουν άμεση πρόσβαση αεροπορικώς σε απευθείας πτήσεις Παρίσι- Θεσσαλονίκη.
          Το τηλεοπτικό γαλλικό συνεργείο παραγωγής της εταιρίας GLM συνέχισε την τηλεοπτική του περιήγηση του στα μνημεία της ιστορικής διαδρομής της πόλης.
          Λευκός Πύργος, Καμάρα, Ροτόντα, Ανάκτορο Γαλερίου, Άνω Πόλη και εικόνες από τις ομορφιές του τόπου με αναφορά τα υψηλότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, γεύτηκαν οι τηλεοπτικοί σύγχρονοι περιηγητές της πόλης. Ένα είναι σίγουρο ότι έλαβαν το μήνυμα της ιδιαίτερης σημασίας αυτού του τόπου που θα τους κάνει φίλους και πρεσβευτές για το μέλλον.
Ανανέωσαν οι Γάλλοι το ραντεβού τους με την πόλη της Θεσσαλονίκης για εκπομπές γαστρονομικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος κατά την διάρκεια του Food Festival και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Οι αναμενόμενες εκπομπές θα αναμεταδίδονται και στα τρία κανάλια από Ιούλιο-Σεπτέμβριο 2012 στη Γαλλία, Αγγλόφωνες χώρες, στα Αραβικά Εμιράτα και ψηφιακά σε όλο τον κόσμο.
Το τηλεοπτικό συνεργείο της GLM υποδέχθηκε ο Γεν. Γραμματέας του Ο.Τ.Θ. Βασίλης Χουλιάρας και ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Τ.Θ. Νίκος Σαπουντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου