................................. Διαδικτυακή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ • online...................................

γειτονιά // Ουσιαστικό θηλυκό // το σύνολο από γειτονικά σπίτια, το οποίο αποτελεί τμήμα της συνοικίας συνώνυμο: μαχαλάς συνεκδοχικά το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια // (μεταφορικά) το σύνολο όμορων χωρών //(σε γενική, ως χαρακτηρισμός) της γειτονιάς: περιφερειακός συνοικιακός
Μαθηματικά η γειτονιά ενός σημείου είναι μία από τις βασικές τοπολογικές έννοιες και χρησιμοποιείται για να τυποποιήσει την «εγγύτητα» άλλων σημείων προς αυτό.
Καλημέρα γείτονα...

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 300 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΨΑΡΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣArcadiani Logo Signature
Ο Σύλλογος Ψαραίων, 
το γευσιογνωστικό κέντρο «Αρκαδιανή» 
και ο πάρεδρος Μηλιώνης Αγγελής, 
σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις
 του δεκαπενταύγουστου στο χωριό μας, 
αψηφώντας την κρίση που μαστίζει την χώρα μας.

14/08
Πρωί , ζυμώνουμε και μαθαίνουμε την τέχνη του κεντήματος.
Είσοδος Ελεύθερη.
17/08
Θεατρική παράσταση του  Γιώργου Σουρή  με τίτλο «Θα τρελαθούν κι αφεντικά θα τρελαθούν και δούλοι» , με την Ελένη Γερασιμίδου και τονΑντώνη Ξένο.
Είσοδος : 10 €.
18/08
Θεατρική παράσταση «Το Συναξάρι του Ανδρέα Κορδοπάτη» με τον Αντώνη Αντωνίου από το βιβλίο του Θανάση Βαλτινού του 1964.
Είσοδος : 10 €
19/08
Το πανηγύρι του χωριού μας με είσοδο 10 €.Κάθε βράδυ θα λειτουργεί κινηματογράφος. Επίσης ανοικτό πάντοτε και το παλαιοβιβλιοπωλείο καθώς και το υπό ίδρυση μουσείο Δημοτικού σχολείου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας  6945800565 Παπούλιας Φιλοποίμην ( Μάκης ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου