................................. Διαδικτυακή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ • online...................................

γειτονιά // Ουσιαστικό θηλυκό // το σύνολο από γειτονικά σπίτια, το οποίο αποτελεί τμήμα της συνοικίας συνώνυμο: μαχαλάς συνεκδοχικά το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια // (μεταφορικά) το σύνολο όμορων χωρών //(σε γενική, ως χαρακτηρισμός) της γειτονιάς: περιφερειακός συνοικιακός
Μαθηματικά η γειτονιά ενός σημείου είναι μία από τις βασικές τοπολογικές έννοιες και χρησιμοποιείται για να τυποποιήσει την «εγγύτητα» άλλων σημείων προς αυτό.
Καλημέρα γείτονα...

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Έχασε το σχολικό και έτσι…πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του!Έχοντας χάσει το σχολικό του, ένα αγόρι 10 ετών πήρε τα κλειδιά του Renault Megane του πατέρα του σήμερα το πρωί και έκανε διαδρομή δύο χιλιομέτρων, έχοντας πάρει στον δρόμο και έναν εννιάχρονο συμμαθητή του που είχε χάσει επίσης το σχολικό λεωφορείο, μέχρι να πέσει σε κολώνα και να συλληφθεί από την αστυνομία μαζί με τον συνεπιβάτη του.

- «Φορούσα ζώνη», δήλωσε στους αστυνομικούς, που ειδοποίησαν τους γονείς του.
Η αστυνομία της Βαλάνς τους πήρε κατάθεση για «οδήγηση χωρίς δίπλωμα» και «καταστροφή δημόσιας περιουσίας». Δεν τραυματίσθηκαν.
Η εισαγγελία της Βαλάνς θα αποφασίσει για τη δικαστική συνέχεια της υπόθεσης.

*από το: http://www.dejavu.gr/?p=12962

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου